Λίγα λόγια για μας

Η GIVE ιδρύθηκε το 2016 και ξεκίνησε το ταξίδι της προς το μέλλον.

Η GIVE είναι μια ελληνική εταιρία σχεδιασμού και μηχανικής, με έδρα την Αθήνα. Οδηγούμενη από τις αρχές και το πάθος των ιδρυτών και των μηχανικών της, η GIVE φέρνει μια νέα προσέγγιση στη σχεδίαση, ανάλυση και βελτιστοποίηση σύνθετων και καινοτόμων προϊόντων. Πάντα προωθώντας τη δημιουργικότητα και την ακεραιότητα, η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

"Οι άνθρωποί μας, μας κάνουν αυτό που είμαστε"


Παρέχουμε τεχνική καινοτομία, σχεδίαση προϊόντων και προηγμένη μηχανική ανάλυση, που μπορεί να ποικίλει από μεμονωμένα μηχανολογικά στοιχεία, έως σύνθετα συστήματα, κι από τα προκαταρτικά σχέδια, έως τα τελικά πρωτότυπα. Ειδικευόμαστε στην ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων (FEA), τη δομική ανάλυση, τη βελτιστοποίηση και τα ελαφρά υλικά, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα μεθόδων: Από τη μετάδοσης θερμότητας και τις στατικές-γραμμικές αναλύσεις, στις μεταβατικές-δυναμικές αναλύσεις, όπως οι κρούσεις, και η προηγμένη βελτιστοποίηση. Όποιο κι αν είναι το φυσικό πρόβλημα ή το προϊόν που επιθυμείτε να υλοποιήσετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το οραματιστείτε, να αναγνωρίσετε τις αδυναμίες του, να αναλύσετε την απόδοση του και να το βελτιώσετε, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις σας, χωρίς την ανάγκη ακριβών πρωτοτύπων.

Η πρόθεση μας δεν είναι απλά να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Πρόθεση μας είναι να τους καταπλήξουμε.

Θέλουμε να εμπνεύσουμε μια αλλαγή, μέσα απο τον δημιουργικό σχεδιασμό και την καινοτομία

Έχουμε μια μακρά εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά συνεχώς θέτουμε νέους στόχους και υλοποιούμε έργα από διαφορετικούς τομείς.

Οχήματα

Motorsports

Αεροδιαστημική

Ιατρικά

Ναυπηγική

Ενέργεια

Ποιοί είμαστε

Γνωρίστε την ιδρυτική ομάδα

Ομαδικότητα / Ειλικρίνια / Σεβασμός

/ Ομαδικότητα /

/ Ειλικρίνια /

/ Σεβασμός /

Οι συνεργάτες μας

Είματσε περίφανοι να είμαστε μέρος μίας μεγαλύτερης ομάδας, μία δυναμική ομάδα συνεργατών

THEA Incubator Logo
TEPA Lefkippos Logo
Altair Engineering Logo

Η TRYGONS είναι μία ελληνική καινοτόμος κατασκευάστρια εταιρεία με υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία στα ενισχυμένα πλαστικά (σύνθετα) και διεθνή δραστηριότητα. Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει και παράγει μαζικά -ογκώδη και πολύπλοκα- εξαρτήματα από ενισχυμένα πλαστικά για την ίδια ή για τρίτους. Οι υπηρεσίες της Trygons αφορούν την ανάπτυξη προϊόντων σε όλα τα στάδια - από την αρχική σύλληψη και σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίηση και είσοδο στην αγορά.

Με κατασκευαστικές εγκαταστάσεις 4.000τμ, προηγμένο in-house εξοπλισμό, και επιτεύγματα-ρεκόρ – μεταξύ των οποίων ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης σε σκάφος – αλλά και -πιο σημαντικά- μέσω τεχνογνωσίας από διαφορετικούς τομείς, η Trygons μπορεί να βοηθήσει να μειωθούν τα κόστη εκκίνησης και παραγωγής, παρέχοντας ωστόσο πάντα αναβαθμισμένη ποιότητα.

Με την πιο εξελιγμένη μέθοδο έκχυσης εν κενώ (monocoque), την καθιστά ικανή για την κατασκευή μεγάλων και περίτεχνων εξαρτημάτων με αυξημένη διαστασιολογική ακρίβεια, σταθερότητα, σκληρότητα και χαμηλό βάρος. Η TRYGONS κατασκευάζει προϊόντα για μια σειρά από κλάδους και είναι γνωστή για τον δημιουργικό τρόπο σκέψης, τις καινοτόμες ιδέες της και τα λειτουργικά και αισθητικά άρτια προϊόντα της.

Η GIVE μαζί με την Trygons συνεργάζονται για να παρέχουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες λύσεις με προηγμένη λειτουργικότητα, άρτιες δομικές κατασκευές και εξαιρετική κατασκευαστική ποιότητα.

Trygons Logo
Matadog Logo

H Matadog Design είναι μια εταιρία branding, packaging και σχεδιασμού προϊόντων, που ιδρύθηκε το 2009 από τον Ανδρέα Κιόρογλου. Στην μέχρι τώρα πορεία της, η Matadog έχεια αναγνωριστεί και βραβευθεί διεθνώς στους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς σχεδιασμού και διαφήμισης, όπως Cannes Lions, Creativity International Awards, Pentawards, Summit Awards, καθώς και σε πολλούς άλλους. Στοχεύοντας στη διεθνή αγορά, η Matadog προσφέρει πρωτοποριακές και συναρπαστικές υπηρεσίες στους πελάτες της, με μοναδική ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης της Matadog, που δε διστάζει να επεκταθεί σε αχαρτογράφητα νερά, καθώς και η νεανικότητα και φρεσκάδα που τη διακρίνει, την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη της GIVE. Μαζί προχωράμε σε μια συνεργασία ανάπτυξης πρωτοποριακών προϊόντων που ξεφεύγουν από την κοινή σκέψη και δημιουργούν χαμόγελα ικανοποίησης στους πελάτες μας.

Η GIVE και η Matadog σκοπεύουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά στο μέλλον, συνδυάζοντας ιδανικά το μηχανολογικό με το σχεδιαστικό κομμάτι, αναπτύσσοντας συναρπαστικές ιδέες.

Η Dynametrica ιδρύθηκε και βασίζεται στις αρχές της αυθεντικής επιστημονικής έρευνας, μέσα από τη συνεργασία Δρ. Χριστόφορου Ρεκατσίνα και του Δρ. Νικόλαου Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος με την ομάδα Δομικής Μηχανικής και Ευφυών Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εξειδίκευση τους στη δυναμική των κατασκευών και στις μετρητικές διατάξεις, τους κάνει ικανούς να μπορούν να αξιολογήσουν την λειτουργικότητα της μηχανολογική σας κατασκευής μέσα από την ερμηνεία δυναμικών σημάτων (Μετατόπισης, Παραμόρφωσης, Επιτάχυνσης, Δύναμης και Ηλεκτρικού Δυναμικού). Με την πρόσφατη συνεργασία τους με την GIVE, μια εταιρία με υπόβαθρο στην υπολογιστική μηχανική, μπορούν πλέον να σας προσφέρουν απτές λύσεις, προσομοιώνοντας και αναλύοντας το πρόβλημα σας με τη μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων, χρησιμοποιώντας το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό πεπερασμένων στοιχείων της Altair.

Έχοντας κίνητρο την καινοτομία, η έμπειρα της Dynametrica στις μετρήσεις και της GIVE στην ανάλυση, συνέχεια θα τείνουν να ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, από την αναγνώριση μέχρι τη λύση του προβλήματος σας.

Dynametrica Logo

Πάντα προωθώντας τη δημιουργικότητα και την ακεραιότητα, η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Πρόθεση μας είναι, όχι απλά η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, αλλά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε για μια νέα ιδέα, μια πιθανή συνεργασία, η ακόμα και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω απο έναν καφέ

/info@give-engineering.com/